Sunday, August 8, 2010

Jordan Sonnenblick- Tobe, fete si placinta periculoasa

" (...) straduindu-ma sa NU ma gandesc la acel lucru, de fapt, ma gandesc tot la el, daca intelegeti ce vreau sa spun. E ca si cum cineva vine la tine si-ti spune: "Bun, si-acum, orice ai face incearca sa NU te gandesti la culoarea rosie." Vei incerca sa te gandesti la o alta culoare sau sa repeti in minte o reteta culinara de mai multe ori, sau sa numeri pana la o suta cincizeci si noua, si totusi, undeva intr-un coltisor al mintii tale vei spune: "Galben... portocaliu...rosu...AH! Trei oua, se separa... cinci bucati de branza... rosii... LA NAIBA! O suta saptesprezece... o suta optsprezece... ia uita-te ce ruj rosu are Renee... Aaaaaaaaaa!"


"- Bebelusul nu o sa stie lucrurile pe care tu le stii si nici nu o sa fie puternic ca tine... Iar tu vei fi foarte important pentru el, chiar daca nu vei fi mamica sau taticul lui. Tu esti fratele mai mare si bebelusul te va iubi si va avea nevoie de tine ATAT de mult.
Si uite asa, timp de zece sau cincisprezece minute in masina m-am simtit extraordinar. Imi aduc aminte ca ma gandeam: "Oau! Protector. Nu oricine poate fi un protector! Voi fi ca Robin Hood. Poate chiar o sa port si o insigna..."


"Astfel, mi-a venit in minte obsesiv in minte un nou slogan. Suna ceva de genul: "O, acum o sa ma spal pe dinti. Dar Jeffrey s-ar putea sa moara, asadar, ce rost are?"

No comments:

Post a Comment